Het is gelukt!!!!!

Dankzij de vele donaties groot en klein is het gelukt om een bus te kunnen kopen en deze verder aan te laten passen.

Mijn vader had verteld dat de oude bus bij de garage stond met een storing.

21 december 2019 had mijn vader onze mannendag gepland. Een dag 1x per jaar waar ik samen met mijn vader iets ga doen, zo zijn we bijvoorbeeld wezen zeevissen en naar Amsterdam geweest met de rondvaartboot in de grachten. We gingen die dag met de trein. Altijd leuk natuurlijk maar waar gaan we heen pa? Och, we gaan gewoon richting de kust en dan zien we wel wat we gaan doen. Hmm vaag, normaal weet ik al ruim van te voren wat we gaan doen. We moesten een keertje overstappen en uiteindelijk stappen we rond 9.00u uit in Nieuw-Vennep. We hebben hier vlak bij het station een saucijzenbroodje gegeten, ook lekker. Maar wat gaan we nu doen!!! Mijn vader zei dat we iemand gingen helpen. ??? ik snapte het nog steeds niet. Tot we na een wandeling van circa 2 km voor de deur staan van Bierman Aanpassingen. We gaan een bus kopen voor opa!!!! Er stond een mooie grijze bus helemaal vooraan in de showroom en dat is precies wat we nodig hebben voor mijn opa. Mijn vader vroeg nog wat ik van die bus vond. Ja, prachtig. Van de verkoper kreeg ik de sleutels uitgereikt met de vraag of ik wist bij welke bus die sleutels hoorde. Er stond Ford op de sleutelhanger en jawel het was die grijze bus in de showroom!!! De oude bus was verkocht en een andere bus reeds gekocht. Bij Bierman is deze bus aangepast. Dus die oude bus was helemaal niet bij de garage!! De bus is daarna naar garage Webrovi gebracht in Heerde, deze heeft de bus verder aangepast zoals stopcontacten voor de medische apparaten en het verdere onderhoud uitgevoerd aan deze bus. Alleen nog schapjes maken waar de apparaten op kunnen staan en de bus is helemaal gereed!

Dezelfde dag heb ik symbolisch de sleutels aan opa overhandigd. Hij lag toen in het ziekenhuis. Wat was hij blij toen hij dit hoorde!!! Hier doe ik het voor!!

Een aantal dagen later hebben we opa mogen ophalen uit het ziekenhuis met de bus. Thuis wachtte hem nog een verrassing want de gemeente had ondertussen de paal geplaatst met het bord voor de parkeerplaats aan de voorzijde! Helemaal Top!!

Ik wil daarom iedereen, maar dan ook echt iedereen bedanken voor de donaties waardoor ik dit heb kunnen doen.

Liefs Josh